Septimo Cielo en mijn EarthBowl

Misschien een gekke combinatie. Oké Septimo Cielo, de zevende hemel, dat is mijn woonadres. Gewoon waar ik leef. En eerlijk gezegd woon ik in de zevende hemel.

Alles onder me is de wereld. Ik sta op de top van de wereld. Deze fascinatie kreeg ik jaren geleden. Ik ging in de jaren 90 naar Indonesië en ik vroeg me af waar dat nu lag. Natuurlijk onder de evenaar, en eind weg. Maar als ik linea recta naar Indonesië wil wijzen waar moet ik dan heen wijzen?

Snel had ik door dat de hele wereld zich om je heen en onder je bevindt. Eén plaats op de wereld heeft een unieke combinatie met een richting noord-oost-zuid-west en een hoek van horizontaal naar verticaal naar beneden (die noem ik de ViewDirection en ViewAngle).

De hele wereld moet je dus vanuit je standplaats kunnen projecteren op een halve bol! Deze projectie moest en zou ik in de vingers krijgen… en die heb ik! Deze projectie vormt de basis voor mijn EarthBowl en mijn EarthScope. En over deze twee gaat mijn blog.

Al met al ben ik dus al een tijd bezig. Een vliegende start voor de blog. Maar in de loop van de tijd zal ik delen beschrijven. Al mijn gevechten die ik gevoerd heb. En ook alle gevechten die ik nu voer.

Kortom, SeptimoCielo is de plek waar ik ben. De EarthBowl en EarthScope zijn twee uitwerkingen van mijn fascinatie. Mijn fascinatie waar ik nu voor ga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *