Locatie voor prototype EarthBowl geregeld...

Yep, de stap naar buiten gaan we maken. Deze week heb ik een afspraak gemaakt met Rienk Kievit. Rienk heeft in Nieuw-Beijerland de Graanschuur.

graanschuur

Hierin geeft hij aan met name kunstenaars uit de Hoekse Waard de gelegenheid te exposeren. Wel nu, ook ik mag mijn EarthBowl hier gaan maken. Schitterend!

Deze week heb ik thuis al het frame voor een halve schaal in elkaar gezet. In totaal zit daar ruim 60m PVC-pijp in. Maar in mijn ogen kan hij stabiel genoeg worden.

2015-03-10 17.57.12

Nu ben ik bezig om de prints voor mijn EarthBowl gesponsord kan krijgen. Dat zou helemaal super zijn. Dan kan ik gaan knippen en plakken.

Met Rienk al besproken dat de EarthBowl misschien ook wel buiten kan staan, zou helemaal super zijn. Maar ja, dan moeten de prints wel waterproof zijn.

Kortom, het gaat allemaal lukken. Ik hoop dat ik over een kleine twee weken de helft van de EarthBowl klaar heb. Misschien dat ik gelijk door ga met de andere helft.

Lezers die geïnteresseerd zijn kunnen contact met me opnemen. Dan kunnen we eens gaan kijken… Ik vind het echt superspannend om de EarthBowl in zijn juiste schaal te zien, 3,70m doorsnee en dus 1,85m hoog.

Een gedachte over “Locatie voor prototype EarthBowl geregeld...”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *